Catalog cu oferte PENNY Botoșani

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PENNY

Rating: 3.8 / de la 522 voturi

Catalog PENNY până în data de 11.10.2022

20 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 6 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 6 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PENNY

PENNY în Botoșani informaţii

Istoricul magazinelor Penny Botosani

In Botosani exista deja doua magazine Penny Market. Primul a fost deschis in 2014 si se va intinde pe o suprafata de 1.300 metri patrati avand amenajate 60 de locuri de parcare dar si o zina cu spatiu verde. Acest magazin a creat aproximativ 50 de locuri de munca.

Al doilea Penny Market Botosani a fost deschis in 2016, se afla pe Calea Nationala si se intinde pe o suprafata de 928 metri patrati. Aici opereaza 14 angajati. Botosanenii sunt in general multumiti de calitatea si preturile pe care le gasesc in magazinele Penny acest lucru il arata evaluarile pozitive pe care le-au dat magazinului in mediul online.

 

Informatii produse Penny Botosani

Si in Botosani Penny vine in sprijinul clientilor cu solutii rapide si diverse pentru gatit. Managementul Penny Market isi doreste ca clientii sai sa gaseasca tot ce isi doresc intr-un astfel de magazin. In Penny Market Botosani cumparatorii gasesc produse traditionale dar si specialitati internationale, vitrina cu selectii de branzeturi si carne, brutarie si produse de patiserie chiar in magazin. Alaturi de acestea, produsele de igiena si produsele non alimentare de sezon completeaza oferta variata a magazinului. Penny Market Botosani se angajeaza sa tina la raft 60% produse romanesti alaturi de produse marci proprii de diverse sortimente.

 

 

Categorii de produse in Penny Market Botosani

  • Produse alimentare de baza

  • Fructe si legume

  • Carne si mezeluri

  • Branzeturi si lactate

  • Brutarie, patiserie si dulciuri

  • Produse traditionale

  • Specialitati internationale

  • Produse de igiena

  • Produse nealimentare specifice

 

Catalogul cu oferte Penny Botosani

Botosanenii pot sa consulte un catalog Penny Botosani in oricare din magazine sau pe situl online al magazinului. Acest catalog se reinnoieste saptamanal si cuprinde pricipalele reduceri de preturi la diverse categorii de produse. Gasim astfel reduceri la produse proaspete sau produse ambalate, reduceri la bauturi sau branzeturi, toate acestea fiind listate sub sloganul “Stie ce ne place”. In partea de sus a paginilor catalogului sunt prezentate produsele vedeta care fac obiectul promotiei alaturi de fotografii sugestive pentru folosirea lor. Produsele din catalogul Penny Market sunt obiectul reducerilor de pret, acumularii de puncte de fidelitate iar unele dintre ele vin cu eticheta “stoc limitat”. Avantaje deosebite au cei care folosesc la cumparare cardul Penny Market.

 

Servicii Penny Market Botosani

Magazinele Penny Market Botosani vin in formatul standard a fost abordat de retailer la nivel national. Lista de servicii cuprinde suport telefonic prin linia gratuita din orice retea Telverde. Un alt serviciu este posibilitatea platii cu cardul de debit sau de credit ori plata cu tichete de masa. Penny Botosani mai pune la dispozitie optiunea cardului Penny Market care aduce avantaje multiple cumparatorului printre care: acumularea de puncte de fidelitate, reduceri de preturi si banii inapoi pentru cumparaturi sau concursuri cu premii.

 

Magazinele Penny Botosani

1. Str. Nicolae Iorga, 4-8

Botosani Str. Nicolae Iorga, 4-8, 710210

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:30 - 21:00

                                        Duminica: 08:00 - 19:00

 

2. Calea Nationala, 91, Uvertura Mall

Botosani Calea Nationala, 91, Uvertura Mall, 710048

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:30 - 21:00

                                         Duminica: 08:00 - 19:00Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord