Catalog cu oferte PEPCO Borșa

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 248 voturi

Catalog PEPCO până în data de 05.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 2 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 2 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Borșa informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Borsa

 

Pepco este unul din retailerii cu un ritm de crestere impresionant. A fost creat in 1999 ca parte a companiei Pepkor si astazi opereaza deja pe trei continente cu aproximativ 3000 de magazine. In Romania lantul de magazine Pepco numara peste 200, unitati deschise in mai putin de 5 ani. Ca parte a planului de expansiune se deschide si magazinul Pepco din Borsa in 2019. Magazinul deserveste pe cei aproximativ 27 000 de locuitori cu produsele pentru casa, jucarii, imbracaminte deja cunoscute peste tot in tara la preturi foarte mici. Prin extinderea retelei si in localitatile mai mici vanzarile Pepco sunt asteptate sa creasca de la un trimestru la altul.

Ce produse vinde magazinul Pepco Borsa?

 

Gamele de produse pe care le gasim la magazinul Pepco din Borsa sunt de marca proprie, sunt prezentate in colectii care se schimba la fiecare sezon. Articolele de moda Pepco vin in designuri modern si colorate, in special in zona pentru copii. Cumparatorii locali gasesc aici accesorii, si incaltaminte pe langa tinute casual, lejerii sau pijamale din cele mai variate. Promotiiile Pepco pentru aceste articole aduc discounturi importante. Produsele pentru casa si gradina vin cu propriile varietati de produse care vin sa ajute clientii cu elemente utile si estetice pentru amenajarea locuintei. Acestea si multe altele sunt cuprinse in catalogul Pepco saptamanal ce ruleaza noi si noi oportunitati de cumparare in atentia clientilor. 

 

Categorii de produse la Pepco Borsa:

  • Imbracaminte pentru copii si bebelusi

  • Imbracaminte pentru adulti

  • Produse pentru casa si gradina

  • Jucarii si rechizite

  • Accesorii variate

  • Articole specifice sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Borsa?

 

Pana in prezent nu este disponibil un serviciu de livrare pentru cumparaturile din Pepco Borsa.

 

Magazine Pepco in Borsa

 

PEPCO - Str. Libertatii nr 38, JudetMaramures

Str. Libertatii nr 38, Judetul Maramures, 435200 Borsa

Program de lucru:

Luni - Duminica: 09:00 - 20:00


Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord