Toate magazinele Black Red White România

Introduceți orașul și se vor întâlni oferte de Black Red White din apropierea ta
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Inca de la inceput, Black Red White a fost producatoare de living-uri, dormitoare, sufragerii, bucatarii, si mobilier de baie. Cu toate acestea, oferta a fost schimbata in fiecare an. Au fost lansate noi linii de mobilier, desene si modele, impreuna cu grupurile complet noi de sortimente. Primul sistem modular de mobilier de camera de zi (sistem XXI), a adus un spectaculos succes de vanzari, aproape instantaneu. Acesta a fost afisat trei ani consecutivi in showroom-uri din anul 1999 pana in 2002. In prezent Black Red White este unul dintre cei mai mari producatori de mobila din lume. Sunt vandute 7.000.000 de corpuri pe an, zilnic 20.000, numai o fabricare atat de impresionanta permite reducerea costurilor de fabricatie pentru a oferii cele mai atractive preturi. In anii urmatori Black Red White intentioneaza sa efectueze o serie de activitati care sa contribuie la consolidarea pozitiei sale de lider pe piata de mobilier.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord