Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Black Friday 2017

Când este Black Friday în 2017? Care sunt magazinele participante la Black Friday 2017?

Oficial, Black Friday începe la ora 00:00 în data de 24.11.2017! De Black Friday, multe magazine au oferte speciale la electronice (laptopuri, televizoare, smartphone-uri şi altele), mobilă, cosmetice, jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte. Magazinele cu cele mai mari reduceri de Black Friday Altex, eMag, Media Galaxy, Flanco, Metro, Carrefour oferă în acest an o gamă largă de produse la preţuri mici atât online, cât şi offline.

Ce înseamnă Black Friday? Istoria Black Friday.

În America, Black Friday este ziua de după Ziua Recunoştinţei şi ultima zi din luna noiembrie. Ziua este considerată ca fiind începutul sezonului de cumpărături de Crăciun. Numele de “Black Friday” a fost folosit pentru prima dată în Philadelphia, în jurul anului 1860 şi de atunci o mulţime de mărci o consideră ca fiind cea mai importantă zi din an, luptându-se pentru a avea cele mai bune oferte de Black Friday. Oferte grozave de Black Friday vom găsi şi în acest an! Stai conectat!

Black Friday pe Ofertolino.ro

Vrei să fii primul/a care află de cele mai bune oferte de Black Friday? Noi, cei de pe Ofertolino.ro dorim să-ţi venim în ajutor! Poţi găsi toate promoţiile de  Black Friday din 24 noiembrie 2017 pe website-ul nostru Ofertolino.ro! Ştim cu toţii că de Black Friday dacă eşti rapid, poţi să pui mâna pe cele mai bune oferte. Cea mai bună cale de a pune mâna rapid pe cele mai bune oferte  este să răsfoieşti ofertele magazinelor, adunate într-un singur loc – Ofertolino.ro .

Care sunt magazinele cu cele mai bune promoţii şi reduceri de Black Friday? Urmăreşte pagina noastră de Black Friday şi vei afla!

notification circle blue
Hey! Abia am publicat noul catalog (brandName). Vizualizaţi catalogul AICI şi economisiţi bani!