Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Black Friday 2018

În rândul pasionaţilor de cumpărături şi iubitorilor de oferte speciale, cel mai aşteptat eveniment este Black Friday.

 

Când este Black Friday anul acesta?

 

Noi, cei de la Ofertolino.ro nu te ţinem pe jar şi te informăm pe această cale că Black Friday 2018 începe oficial la ora..., în data de 16 noiembrie 2018.

 

Pregăteşte-te, pentru căîn acest an, numărul de magazine participante în evenimentul Black Friday este foarte mare, iar ofertele şi promoţiile sunt mai tentante ca niciodată.

 

Ce este Black Friday?

 

Să ne întoarcem în America anilor 60, unde a început totul.

În America, Ziua Recunoştinţei este una dintre cele mai importante sărbători, care marchează începutul perioadei pentru cumpărăturile de Crăciun.

Americanii au o obsesie proverbială legată de cumpărături, iar în ziua aceasta, reducerile de preţuri sunt atât de tentante, încât shoppingul a devenit un fel de sport de masă în America.

 

Interesul oamenilor faţă de reduceri este atât de mare, încât unii angajatori oferă angajaţilor o zi liberă.

De ce se numeşte "Black"?–datorită aglomeraţiei uriaşe apărute.

 

Care sunt magazinele participante în Black Friday 2018?

 

Asemenea evenimentelor Black Friday anterioare şi în acest an, vor fi prezente următoarele magazine: Emag, Carrefour, Flanco, Altex, Avon, DM, JYSK, care te vor întâmpina cu oferte irezistibile la toate produsele necesare atât ţie, cât şi familiei tale:

  • electronice;

  • telefoane mobile;

  • laptopuri;

  • mobilier;

  • îmbrăcăminte pentru bărbaţi, femei şi copii;

  • produse cosmetice şi multe altele.

 

Datorită interesului uriaş, stocul supus ofertelor speciale se epuizează foarte rapid. Din această cauză, pentru a-ţi uşura sarcina, am adunat toate cataloagele promoţionale pe website-ul nostru Broshura.bg, dar şi în aplicaţia mobilă. Astfel, cu ajutorul Broshura.bg, îţi vei putea pregăti lista de cumpărături înaintea începerii campaniei, evitând riscul pierderii oricărei oferte speciale.

 

Ce trebuie să faci?

 

Urmăreşte website-ul Ofertolino.ro pentru mai multe informaţii, sau descarcă aplicaţia mobilă pentru a-ţi uşura şi mai mult căutarea celor mai mari reduceri online, sau în magazinele tale preferate.

notification circle blue
Hey! Abia am publicat noul catalog (brandName). Vizualizaţi catalogul AICI şi economisiţi bani!