Catalog de Oferte Lidl Bistrița

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 560 voturi

Catalog Lidl până în data de 29.05.2019

Valabilitate: de la 23.05.2019 până la 29.05.2019 Expiră peste 2 zile Publicat în data de: 22.05.2019

Vizualizaţi 4 pagini cu oferte

Această catalog mai este valabilă încă 2 zile, am găsit oferte la următoarele produse: Flori , Carne bovină , Piersici , Pepene , Roșii , Ulei , Cârnați , Orez , Iaurt , Salată , Trotinetă , Sparanghel şi altele.
Vezi mai multAscunde
Vizualizaţi catalog

Catalog Lidl până în data de 02.06.2019

Valabilitate: de la 27.05.2019 până la 02.06.2019 Expiră peste 6 zile Publicat în data de: 22.05.2019

Vizualizaţi 48 pagini cu oferte

Această catalog mai este valabilă încă 6 zile, am găsit oferte la următoarele produse: Frigider , Saltea , Șlapi , Creveți , Sirop , Brânză , Masă , Flori , Grătar , Mănuși , Curea , Ochelari , Broccoli , Acumulator , Baterie , Cuțit , Pătură , Detergent , Prosop , Foarfeci şi altele.
Vezi mai multAscunde
Vizualizaţi catalog

Cataloage similare

Supermarketuri

Produse la preţ promoţional la Lidl

Lidl în alte oraşe

Lidl catalog informaţii

Lidl în Bistrița informaţii

Istoricul magazinelor Lidl Bistrita

La Bistrita Lidl se face prezent prin trei magazine. Primul dintre ele a fost deschis chiar in anul intrarii Lidl pe piata romaneasca in 2011. Cel de-al doilea supermarket Lidl si al 130-lea din retea s-a deschis in 2012 fiind unul de mari dimensiuni. Acest magazin Lidl detine o sectiune de brutarie unde cumparatorii se pot bucura de produse proaspete. Magazinul este pozitionat langa DN 17 facand parte dintr-o zona comerciala cu perspective foarte bune de dezvoltare.

Investitiile Lidl Bistrita nu se operesc aici, Lidl intentioneaza sa mai deschida un magazin in municipiu in 2019 pe bulevardul independentei acolo unde se afla o baza sportiva.

Informatii produse Lidl Bistrita

Produsele Lidl sunt de o varietate specifica. Retailerul pune la raft atat produse straine cat si produse de origine romaneasca, atat produse marca proprie cat si produse de marci cu renume international. Magazinele Lidl Bistrita se conformeaza formatului national si comercializeaza aproximativ 1.300 de produse dintre care doua treimi sunt achizitionate de la furnizori romani.

Bistritenii se pot bucura de produse alimentare proaspete de calitate superioara ca rezultat a standardelor stricte impuse de retailer intregului lant de productie. Alaturi de alimente, gasim in magazinele Lidl Bistrita produse pentru casa si gradina, produse de igiena atat marca proprie cat marci notorii. Imbracamintea si incaltamintea vin mere sub oferte reinnoite la Lidl, lucru ce face magazinul si mai atractiv pentru clientii dispusi sa cumpere spontan. Alaturi de acestea gasim jucarii si diverse instrumente si seturi de scule specifice si sezoniere.

Categorii de produse in Lidl Bistrita

 • Produse alimentare de baza

 • Fructe si legume proaspete

 • Carne si mezeluri

 • Brutarie, patiserie, panificatie

 • Lactate

 • Produse congelate

 • Specialitati culinare

 • Produse de igiena personala si pentru casa

 • Imbracaminte si incaltaminte

 • Jucarii

 • Produse pentru casa si gradina

 • Instrumente, scule si seturi de ustensile

Catalogul cu oferte Lidl Bistrita

Ofertele Lidl sunt specifice acestui tip de magazin, ele se reinnoiesc o data pe saptamana si vin in forma saptamanilor tematice. Astfel Lidl Bistrita pune in rotatie produsele la raft asigurand o varitate mult mai mare. Catalogul este cuprinzator si listeaza promotiile si ofertele la principalele categorii de produse. Catalogul poate sa vina insotit si de brosuri suplimentare pentru anumite categorii de produse supuse unor oferte speciale. In catalogul Lidl Bistrita cumparatorii pot sa consulte oferte Lidl din saptamana curenta  precum si oferte Lidl saptamana viitoare. Produsele alimentare sunt primele prezentate in catalog, urmate de produsele pentru casa si gradina si apoi articolele de moda.

Serviciile Lidl Bistrita

Magazinele Lidl Bistrita sunt in serviciul clientului oferind suport si flexibilitate pentru o experienta placuta la cumparaturi. Clientii pot achita cu cardul, cu tichete de masa, carduri tichet sau vouchere Lidl. Alaturi de acestea gasim in Lidl Bistrita si calculatorul de marimi menit sa ajute clientii care doresc sa afle marimea corecta pentru articolele de moda. O linie telefonica sta la dispozitia bistritenilor de luni pana sambata pentru intrebari sau solutionarea diferitor probleme. Nu in ultimul rand Lidl asigura si returul produselor pentru produsele neconforme.

Magazinele Lidl Bistrita

1.Lidl Vasile Conta, Strada, 9

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:00

                                               Duminica: 07:30 - 22:00

2. Lidl Moldovei, Calea, 38

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:00

                                               Duminica: 08:00 - 20:00

 

notification circle blue
Hey! Abia am publicat noul catalog (brandName). Vizualizaţi catalogul AICI şi economisiţi bani!