Catalog de Oferte Media Galaxy Baia Mare

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Media Galaxy

Rating: 4.1 / de la 49 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Media Galaxy

Media Galaxy în Baia Mare informaţii

 

Istoricul magazinului Media Galaxy Baia Mare

 

 

Reteaua de magazine Media Galaxy creata in 2004 este acum raspandita in marile orase ale Romaniei si vine sa raspunda nevoilor clientilor de a gasi tot ce le trebuie in materie de electrice si electronice intr-un singur spatiu de vanzare. Magazinul Media Galaxy din Baia Mare a fost deschis in 2016 in urma unei investii de peste un million de euro si vine sa le ofere baiamarenilor cea mai variata gama de produse care poate fi gasita intr-un magazin fizic de la noi din tara respectand conceptul de baza al Media Galaxy. Dezvoltarea retelei a fost favorizata si de oportunitatile economice dar si de evolutia tehnologica din ultimul deceniu. Vanzarile Media Galaxy continua sa inregistreze cresteri de la un an la altul conform analizelor pietei.

 

 

Ce produse vinde magazinul Media Galaxy din Baia Mare?

 

 

Magazinul Media Galaxy numara mii de produse electrice, electronice si electrocasnice iar in ultimii ani oferta s-a diversificat si la Baia Mare incluzand articole pentru calatorie, apa, sucuri, cafea sau produse pentru bebelusi. Cele mai cautate conform statisticilor de vanzari Media Galaxy raman televizoarele si smartphonurile pentru vanzarile fizice iar produsele si echipamentele IT domina topul vanzarilor online. Clientii din Baia Mare pot sa consulte catalogul Media Galaxy cu promotii la tablete, laptopuri, frigidere, masini de spalat si multe altele intr-o varietate mare de oferte atat pentru produsele magazinului dar si pentru modalitatile de plata si finantare.

 

 

Categorii de produse la Media Galaxy in Baia Mare:

 

 

  • Telefoane, tablete si gadgeturi
  • Produse foto, audio, video
  • Electrocasnice mari si mici
  • Laptop, desktop, IT
  • Articole bebelusi
  • Articole pentru casa, gradina si bricolaj
  • Articole pentru voiaj
  • Produse pentru frumusete si ingrijire personala
  • Produse pentru masini
  •  

 

Exista servicii de livrare Media Galaxy Baia Mare

 

 

Serviciul de livrare Media Galaxy in Baia Mare este disponibil pentru toti cei care il solicita. Costul transportului este diferit in functie de valoarea comenzii, tipul de produs si distanta.

 

 

Magazine Media Galaxy

 

 

 

Adresa: Centrul comercial VIVO! Baia Mare, Bd. Victoriei, Nr. 73, Et. 2, Jud. Maramures, Romania

 

Numar de telefon: 0262.424.046

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord