Catalog cu oferte Leroy Merlin Bacău

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Leroy Merlin

Rating: 3.6 / de la 112 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Leroy Merlin

Leroy Merlin în Bacău informaţii

Istoricul magazinului Leroy Merlin

Magazinul de bricolaj Leroy Merlin a luat naștere în 1923, la inițiativa cuplului Adolphe Leroy și Rose Merlin de a comercializa materialele de construcții rămase după război. De-a lungul timpului, calitatea înaltă a produselor a reușit să câștige încrederea clienților și să aducă popularitate internațională lanțului francez de magazine.

Anul 2011 a adus și în România ideea parteneriatului Merlin-Leroy. Bacau se numără prinre orașele în care magazinul Leroy Merlin a ajuns în anul 2016, în demersul său de a oferi românilor materiale de construcții și bricolaj de calitate, la prețuri accesibile. Leroy Merlin Bacau reunește pe rafturile sale și în catalogul Leroy Merlin, oferte potrivite atât profesioniștilor, cât și începătorilor în construcții și bricolaj.

 

Ce fel de produse putem găsi în Leroy Merlin

De la materiale de construcții profesionale, durabile și rezistente, până la decorațiuni și piese de mobilier, produsele necesare unei construcții complete și trainice se găsesc pe rafturile Leroy Merlin Bacau. Programul de lucru al magazinului le permite meseriașilor să aibă acces la materialele dorite atunci când au nevoie, iar personalul profesionist oferă consiliere de încredere.

 

Categorii de produse Leroy Merlin Bacau

  • Materiale de construcții și feronerie

  • Amenajare grădină

  • Mobilier bucătărie, baie și casă

  • Instalații electrice, încălzire și AC

  • Uși, ferestre și tâmplărie

  • Decorațiuni

  • Curățare profesională și menaj

  • Vopsea, etanșanți și adezivi

  • Scule și unelte

 

Informații despre catalogul de oferte

Informațiile despre noutățile din magazine pot fi găsite periodic în catalogul Leroy Merlin, catalog dedicat clienților în căutarea unor produse accesibile și rezistente. Prețurile, actualizările gamei de produse, programul Leroy Merlin Bacau și ofertele speciale sunt listate în revistele companiei, pe care le poți urmări acum și online.

 

Livrare

Leroy Merlin Bacau pune la dispoziția clienților săi un serviciu de livrare adaptat nevoilor individuale, la un preț accesibil. Livrarea expres asigură transportul produselor în aceeași zi, livrarea cu macaraua este disponibilă pentru comenzile voluminoase, iar livrarea programată este flexibilă și adaptată meseriașului modern.

 

Magazine și program Leroy Merlin Bacau

Leroy Merlin Bacau

Adresă: Calea Republicii nr. 181, Hello Shopping Park

Telefon: 0374411840

Program:

L-S: 07:00 – 21:00

D: 09:00 – 20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord