Catalog de Oferte Infinity Bacău

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Infinity

Rating: 3.9 / de la 13 voturi

Catalog Infinity până în data de 31.10.2020

388 pagini cu oferte Expiră peste 2 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Infinity

Infinity în Bacău informaţii

Istoricul Infinity Bacau

 

Brandul Infinity a aparut pe piata din Romania in anul 2005. Cu o varietate impresionanta a ofertei Infinity a reusit sa isi creasca notorietatea pe piata romaneasca cu o strategie aparte a vanzarilor. Sub sloganul “Perfect for you family, perfect for you” Infinity  vine sa raspunda cu abundenta cerintelor romanilor pentru diferite tipuri de produse. Infinity acopera si zona Bacau unde are mai multi reprezentati. Pe langa produsele oferite Infinity Bacau ofera si oportunitati de dezvoltare a propriei afaceri pentru reprezentatii sai.  

 

Ce produse vinde Infinity Bacau?

Produsele pe care le putem gasi prin reprezentatii Infinity Bacau fac parte din cele mai variate domenii si categorii. Portofoliul Infinity cuprinde aproximativ 5000 de produse unele de productie autohtona iar altele din import suplinind ofertele locale cu varietati de modele si preturi pentru toate gusturile si buzunarele. Rasfoind un catalog gasim listate pe primele pagini promotiile Infinity pentru mai multe produse. Gasim articole pentru casa si bucatarie, imbracaminte, articole de frumusete, accesorii, cosmetice si multe altele. Produsele de de Infinity se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Reprezentatii de vanzari Infinity sunt usor de gasit si ofera suportul necesar pentru achizitia produselor. 

Categorii de produse la Infinity Bacau:

  • Alimente

  • Suplimente pentru sanatate

  • Dispozitive medicale

  • Produse pentru casa si gradina

  • Produse cosmetice

  • Articole de moda pentru toata familia

  • Electrocasnice

  • Produse IT

  • Jucarii

  • Papetarie, rechizite si carti

 

Sunt disponibile servicii de livrare Infinity Bacau?

La Infinity din Bacau produsele pot fi achizitionate doar online sau prin intermediul unui reprezentat. Acest magazin nu are locatie fizica, produsele sunt livrate la cumparatori in termen de 6 zile. 

Infinity Bacau:

Adresa: Str. Vasile Alecsandri, Nr. 2, Sc. A, Ap. 2

Telefon: 0334.401.968
Mobil: 0747.773.442

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord