Catalog cu oferte Altex Bacău

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 322 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Bacău informaţii

Istoricul magazinelor Altex in Bacau

 

Grupul Altex este foarte bine reprezentat in Bacau de trei magazine situate in puncte strategice din oras, acestea sunt: Altex Bacau Hello Shopping Park, Altex Bacau Arena City Center si Altex Bacau Cora.

In 2008 Altex deschidea deja cel de-al doilea magazin Altex din Bacau cu o investitie de 1 milion de euro, grupul dorind astfel sa sublinieze atentia pe care o acorda acestei zone in plina dezvoltare economica. Oferta Altex expusa in noul magazin includea peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si entertainment.

Investitiile Altex nu s-au oprit aici, in 2016 se deschidea al treilea magazin Altex Bacau, magazin ce ofera pe langa diversitatea impresionanta de produse tech IT si solutii post vanzare precum posibilitatea returnarii produselor, service sau garantie.

 

Informatii produse Altex Bacau

 

Bacauanii se pot bucura de o gama larga de produse de ultima generatie care vin sa ofere solutiile cele mai variate. In magazinele Altex Bacau nu lipsesc telefoanele si tabletele, PC-urile si sistemele audio. Cei care doresc sa isi innoiasca electronicele si electrocasnicele pot sa gaseasca in magazinele Altex Bacau cat si pe Altex online electrocasnice clasa A++, televizoare LED ce includ cele mai moderne caracteristici pentru confort, siguranta si consum redus. Produsele pentru gradinarit, produse pentru voiaj si vacanta, produse pentru frumusete se gasesc de asemenea intr-o mare varietate la magazinele Altex din acest oras.

 

Categorii de produse in Altex in Bacau

 

  • Electrocasnice mari si mici

  • TV - Audio - Video - Foto

  • Laptop - Desktop - IT

  • Telefoane si tablete

  • Console, jocuri si jucarii

  • Beauty

  • Casa si gradina

  • Auto

 

Catalogul cu oferte Altex Bacau

 

Ofertele Altex vin mereu intr-o forma interesanta. Politica de pret Altex este menita sa fie un avantaj competitional fata de concurenta. Astfel reducerile din catalogul de oferte Altex Bacau retin atentia consumatorilor la diferite categorii de produse. La electrocasnicele mari preturile scad chiar si pana la 1000 de lei, pentru una din orfetele laptop Altex pretul a scazut cu 1200 lei si aceasta lista continua si pentru celelalte categorii de produse. Catalogul Altex vine lunar cu noi oferte si cu noi posibiliati de cumparare puse la dispozitia clientilor.

 

Livrare Altex Bacau

 

Grupul Altex detine si un impresionant parc auto cu ajutorul caruia poate onora comenzi pe intreg teritoriul tarii intr-un timp relative scurt. In cazul Altex Bacau, grupul opereaza si cu alte servicii de curierat in functie de tipul comenzii. Termenul de livrare este 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, exceptie fac zilele din preajma sarbatorilor importante cand termenul poate sa fie mai mare. Taxa de transport este de 25 lei pe comanda, indiferent de valoarea comenzii sau promotiile existente, cu exceptia cazului in care aceste promotii se refera specific la produse din categoria electrocasnicelor mari.

 

Magazinele Altex Bacau

 

Altex Bacau Hello Shopping Park

Numar de telefon: 0234.585.853

Program de lucru

09:00 - 21:00: Luni - Duminică

 

Altex Bacau Arena City Center

Str. Stefan cel Mare, Nr.28, Et. 1, Arena City Center, Bacau, Jud. Bacau

Numar de telefon: 0234.577.002

Program de lucru

10:00 - 21:00: Luni - Joi

10:00 - 22:00: Vineri - Duminică

 

Altex Bacau Cora

Centrul Comercial Cora, Str. Milcov, Nr. 2A, Bacau

Numar de telefon: 0234.702.496

Program de lucru

09:00 - 21:00: Luni - Duminică

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord