Toate magazinele Avon România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Avon din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Avon în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


 

Istoricul companiei Avon

 

 

Avon Products Inc. este o companie de vanzari directe care produce si comercializeaza produse de frumusete, de ingrijire personala, bijuterii si accesorii cu baza in America ce opereaza in peste 135 de tari in toata lumea. Pe piata din Romania Avon a intrat in anul 1997 acoperind 6 zone din capitala tarii. In prezent compania acopera 96 de zone in intreaga tara prin reprezentantii sai care alaturi de Avon online ofera acces facil clientilor din orice localitate a tarii la produsele firmei. Compania lanseaza revista Avon in care clientii pot sa gaseasca toate informatiile despre produsele dorite. Evolutia Avon Romania a avut un parcurs impresionant, divizia din tara noastra primind mai multe premii de excelenta in vanzari si afaceri.

 

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord