Toate magazinele Auchan România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Auchan din ţară

Magazine Auchan în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Auchan Retail este o companie internațională. Este un distribuitor istoric și un comerciant de nouă generație.

Mai mult, Auchan este specialistul alimentar cu cele mai largi game și prețuri mici, prin care susține puterea de cumpărare a românilor și afirmă rolul de a selecționa și a concepe cele mai bune game de produse, conform nevoilor clienților și tendințelor de consum. Auchan este un retailer cu tradiție, din 1961, care se adaptează într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de o alimentație sănătoasă. Auchan are ambiția de a le schimba viața.

Este un comerciant care își cunoaște clienții și care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice, pentru a propune o experiență unică. Auchan își transformă spațiile în zone de experiențe pentru clienți, astfel încât fiecare vizită să fie facilă și surprinzătoare. Auchan România este un actor responsabil care realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor, dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor etc.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord