Toate magazinele Auchan România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Auchan din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Auchan în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Istoria grupului international de hipermarket-uri Auchan inceape inca din anul 1961. Auchan a fost fondat de catre Gérard Mulliez. La ora actuala, Auchan este detinut de catre familia Mulliez. Magazinele Auchan sunt prezente in urmatoarile tari: Romania, Ungaria, Rusia, Spania,  Polonia, Italia, China,  Franta, Bulgaria si in multe alte tari. Auchan este un grup trans-continental de retail privat si francez, cu sediul in Croix , Lille Metropole , Franta. Primele magazine Auchan au aparut in urmatorul rand - In Franta in anul 1961 apare primul magazin Auchan; - Al doilea apare in Spania anul 1981; - Primul magazin Auchan din Italia a fost  inaugurat in 1989; - A urmat anul 1996 in Portugalia dupa asta Polonia si Luxembourg; - In anul 1998 avea sa apara primul magazin si in Ungaria; - China a  cunoscut aceasta companie abia in 1999. Primul hipermarket Auchan in Romania, si-a deschis portile in 7 Noiembrie 2006 in cartierul Titan in Bucuresti. In decursul primilor 3 ani, Auchan a  investit numai in Romania peste 400 de milioane de euro.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord