Catalog cu oferte PENNY Arad

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PENNY

Rating: 3.8 / de la 522 voturi

Catalog PENNY până în data de 04.10.2022

20 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 1 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră mâine!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PENNY

PENNY în Arad informaţii

Istoricul magazinelor Penny Arad

Reteaua de magazine Penny Market Arad cuprinde 3 supermarketuri in municipiu. Penny a deschis primul magazin in 2009, magazinul este amplasat pe un teren de 4.500 metri patrati cu o suprafata de vanzare de 761 metri patrati si 70 locuri de parcare. In 2014 Penny Market dechide un nou magazin ce ocupa o suprafata de vanzare de 880 metri patrati si 37 locuri de parcare oferind 16 locuri de munca. Penny este prezent pe piata Romanieasca din 2005 si s-a aflat intr-un continuu plan de expansiune.

 

Informatii produse Penny Arad

În magazinele Penny Market Arad, românii pot găsi o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, autohtone și internaționale, cu un excelent raport calitate-preț. În plus, acestea pun la dispoziția cumpărătorilor și un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă, livrată zilnic de furnizori locali, și produsele de patiserie calde. 60% din produsele Penny Market sunt de origine romaneasca. Alaturi de acestea Penny pune la dispozitia clientilor si o serie de marci proprii la diverse categorii de produse.

Categorii de produse in Penny Arad

 • Panificatie si patiserie

 • Mezeluri si carne

 • Lactate

 • Fructe si legume

 • Produse conservate

 • Specialitati culinare

 • Bauturi racoritoare si alcoolice

 • Produse de igiena

 • Produse non alimentare

   

Catalogul cu oferte Penny Arad

Aradenii pot sa consulte in oricare din magazine un catalog Penny cu oferte actualizate. Cataloagele Penny Market Arad se schimba saptamanal si vin cu noi propuneri pentru cumparaturi in functie de sezon. Astfel in catalog putem gasi reduceri de pret la fructe, sucuri sau iaurturi, carne, faina sau conserve. Ofertele se mai regasesc si sub forma acumularii de puncte de fidelitate. In catalogul Penny unele produse sunt listate cu eticheta “stoc limitat” iar acest lucru este in mod special valabil la produsele specifice de sezon non alimentare.

Servicii Penny Arad

Aradenii se pot bucura de o serie de servicii puse la dispozitie de Penny Market in vederea imbunatatirii experientei de cumparare. Ei pot accesa o linie telefonica Tel Verde pentru suport sau informatii. Modalitatile de plata acceptate de Penny Market Arad cuprind plata cu cardul de credit sau debit, plata prin tichete de masa sau carduri de tichete de masa. Un alt serviciu este cardul Penny Market care la utilizare aduce mai multe avantaje si discounturi cumparatorului.

 

Magazinele Penny Arad

1. Str. Condurasilor, 25-27

Arad Str. Condurasilor, 25-27, 310070

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:30 - 22:00

                                        Duminica: 08:00 - 20:00

 

2. Str. Poetului, 1C

Arad Str. Poetului, 1C, 310311

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:30 - 22:00

                                         Duminica: 08:00 - 20:00

 

3. Calea Aurel Vlaicu, 206-218

Arad Calea Aurel Vlaicu, 206-218, 310365

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:30 - 22:00

                                        Duminica: 08:00 - 20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord