Ofertolino.ro

Ofertolino.ro - Primeşti mai mult...

cu noua aplicaţie! Descarcă de aici:

Ce e nou? Îţi salvezi cardurile de fidelitate.

Portmoneul ţi-e plin de carduri? Nu mai este nevoie să le cari după tine. Toate cardurile de fidelitate de la magazinele preferate sunt stocate pe telefonul tău, care încape perfect în buzunar.

Util Funcţii, care îţi sunt de ajutor

  1. Magazin preferat Etichetează-ţi magazinele preferate, astfel în secţiunea „Magazin preferat”, vei putea răsfoi rapid şi uşor noile cataloage ale acestora.
  2. Lista de cumpărături În timp ce răsfoieşti cataloagele, poţi adăuga orice produs pe lista de cumpărături, care te va însoţi mereu şi nu vei uita niciodată produsele de care ai nevoie.
  3. Configurarea alertelor Viaţa e mai uşoară dacă ai la dispoziţie o funcţie care te atenţionează dacă a apărut un catalog nou în magazinul tău preferat – exact în momentul apariţiei!
  4. Găseşti magazinele din apropierea În funcţie de locaţia ta, aplicaţia va afişa cele mai apropiate magazine.

Feedback Evaluări oferite de clienţi

  • Urmăresc permanent cele mai noi cataloage ale magazinelor mele preferate. Am creat o secţiune specială, pentru a verifica numai produsele de care am nevoie.
  • Cumpărăturile n-au fost niciodată mai uşoare. Nu mai întocmesc liste lungi de cumpărături, acum pur şi simplu selectez din catalog produsele dorite şi le adaug pe lista de cumpărături.
  • Nu îmi mai fac griji că magazinele vor fi închise când le vizitez. Le pot găsi cu uşurinţă pe hartă şi verifica programul lor de funcţionare. Înainte de vizita în magazin, răsfoiesc catalogul actual pentru a descoperi cele mai bune oferte. :)

Galerie Cum arată aplicaţia?

Încearcă noua aplicaţie

Recomandări şi idei pentru utilizarea aplicaţiei

Toate cataloagele într-un singur loc… Este întotdeauna o idee bună!

Ideile noastre!

Bucură-te de cele mai bune meniuri!

Alimentele sunt cu siguranţă întotdeauna în fruntea listei de cumpărături. Cu ajutorul aplicaţiei noastre, poţi verifica cu uşurinţă cele mai bune oferte din zona ta. Fructe proaspete sau legume, carne sau lactate - toate într-un singur loc, în aplicaţia Ofertolino.ro.

Locuinţă confortabilă

Cutreieri prin magazinele de bricolaj și mobilier, comparând produsele și prețurile. În sfârşit, după câteva luni găseşti oferta potrivită pentru tine. Cu ajutorul aplicaţiei noastre, poţi răsfoi ofertele speciale ale magazinelor prin intermediul smartphone-ului tău, fără a fi nevoie să-ţi părăseşti locuinţa.

Techno mania

Aplicaţia noastră va satisface orice maniac al tehnologiei. În categoria electronice, vei găsi toate cataloagele actualizate ale magazinelor, iar bara de căutare îţi va fi de un real ajutor pentru identificarea produsului de care ai nevoie.

Frumuseţea este modernă

În viața agitată de zi cu zi, adesea nu avem timp să alegem produsul cosmetic potrivit pentru noi, ci cumpărăm orice. Pe lângă prezentarea unei mari diversităţi de cataloage cu produse cosmetice, aplicaţia noastră contribuie la economisirea timpului preţios prin localizarea celui mai apropiat magazin.

Practicareasporturilor

Îmbrăcămintea şi încălţămintea confortabilă sunt cruciale pentru un antrenament reuşit. Cu ajutorul aplicaţiei poţi răsfoi cataloagele magazinelor cu articole sportive, iar funcţia de localizare îţi va arăta magazinul cel mai apropiat, unde vei găsi cele mai bune oferte la produsele dorite.

Mai multe informaţii despre aplicaţie

Aplicaţie mobilă, care adună toate cataloagele digitale, într-un singur loc. Aplicaţia dispune de multe funcţii utile.

  • CompatibilitateAplicaţia este disponibilă atât pentru iOS, cât şi pentru Android
  • RelevanţăTe vom ţine permanent la curent cu cele mai noi cataloage.
  • SuportDacă ai nevoie de ajutor, trimite-ne un e-mail pe [email protected]

Descarcă aplicaţia Ofertolino.ro

Disponibilă pentru iOS şi Android!

1487 Descărcări