Catalog cu oferte Pepco Aleșd

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Pepco

Rating: 3.8 / de la 178 voturi

Catalog Pepco până în data de 21.04.2021

12 pagini cu oferte Expiră peste 10 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Pepco

Pepco în Aleșd informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Alesd

 

Pepco este un retailer polonez de produse uzuale pentru casa si familie de tip discount care a fost infiintat in 1999. Acum este prezent in mai multe tari pe trei continente prin compania mama Pepkor. In Romania Pepco a intrat pe piata in anul 2015 deschizand prima serie de magazine. Prin politica sa expansionista retailerul a reusit sa intre si in localitatile mai mici din tara noastra, unul din exemple este magazinul Pepco din Alesd care a fost deschis in 2018. Magazinul vine mai aproape de cei aproximativ 10 000 de locuitori care se arata dornici sa se bucure de ofertele si promotiile Pepco pentru toate tipurile de produse. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Alesd?

 

Produsele cele mai cautate in magazinul Pepco din Alesd sunt articolele de imbracaminte care prin preturile si calitatea atrag interesul multor cumparatori. Pe langa acestea alesdenii mai pot gasi o gama variata de articole pentru copii dar si obiecte decorative, textile variate pentru casa, cutii pentru depozitare, pernute, piese mici de mobilier, suporturi sau vesela, acestea reprezintand o marja semnificativa din vazarile Pepco. Cumparatorii locali pot sa afle informatii despre ofertele in curs din catalogul Pepco direct din magazin sau online. Retailerul vine mereu in sprijinul clientilor cu noi avantaje de cumparaturi.

Categorii de produse la Pepco Alesd:

  • Jucarii si rechizite

  • Accesorii diverse

  • Imbracaminte pentru copii si adulti

  • Produse pentru casa si gradina

  • Produse pentru ingrijire bebelusi

  • Articole diverse

Exista serviciul de livrare Pepco in Alesd?

 

Cumparaturile facute in magazinul Pepco din Alesd pot fi facute direct din magazin, pentru acestea nu exista serviciu de livrare.

Magazine Pepco in Alesd

 

PEPCO - Str. Ciocarliei nr 6, JudetBihor

Str. Ciocarliei nr 6, Judetul Bihor, 415100 Alesd

Luni - Sambata: 09:00 - 21:00

Duminica: 09:00 - 20:00Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord