Catalog cu oferte PEPCO Alba Iulia

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 263 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Alba Iulia informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Alba-Iulia

Lantul de magazine Pepco a luat nastere in 1999 in Polonia ca parte a companiei Pepkor ajungand pana in 2019 sa detina peste 3000 de magazine in 13 tari din Europa, Africa si Australia. Intrarea retailerului Pepco in Romania s-a marcat prin deschiderea a 10 magazine in orase importante printre care se numara si Alba Iulia. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produsele din gama proprie care au devenit populare intr-un timp foarte scurt si datorita preturilor reduse la toate categoriile. Magazinul Pepco din Alba este amplasat in este un magazin stradal de mari dimensiuni situat intr-un parc comercial. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Alba-Iulia?

Produsele Pepco sunt deja cunoscute printre cumparatorii din Alba Iulia. Acestia cauta in mod special produse imbracaminte care reprezinta o proportie importanta de vanzari la Pepco fiind si motivul principal pentru care este vizitat de multi dintre clienti. Frecvent mai gasim promotii Pepco la articole pentru casa cum ar fi covorase, draperii, pernute, lampi, rame foto, beculete, decoratiuni de perete, suporturi, cutii pentru depozitare si multe altele. Gama de produse se innoieste periodic fiind anuntata in catalogul Pepco ce apare saptamanal. Produsele de sezon sunt cuprinde in catalogul propriu care apare la cateva luni. 

Categorii de produse la Pepco Alba-Iulia:

  • Articole pentru casa si gradina

  • Imbracaminte pentru toata familia

  • Papetarie si jucarii bebelusi si copii

  • Articole specifice de sezon

Exista serviciul de livrare Pepco in Alba-Iulia?

Magazinul Pepco din Alba-Iulia nu dispunde de serviciul de livrare la domiciliu. 

Magazine Pepco in Alba-Iulia

PEPCO - Calea Motilor nr 118, Judet Alba

Calea Motilor nr 118, Judet Alba, 510079 Alba Iulia

Program de lucru:

Luni - Duminica: 08:00 - 21:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord