Întrebări frecvente

Mai jos găsiţi o listă a celor mai frecvente întrebări. Dacă nu puteţi găsi ceea ce căutaţi, vă rugăm să ne contactaţi. Noi preţuim opinia şi sugerările dumneavoastră.

 • Ce este Ofertolino.ro?

Ofertolino.ro este un site care adună la un loc toate broşurile şi cataloagele actuale ale marilor magazine din ţară. Aici veţi găsi cataloagele unor supermarkete precum Selgros, Kaufland, Billa, Cora, ale unor magazine pentru electrice şi electrocasnice precum Domo, Altex, ale unor magazine pentru cosmetice, mobilier, îbracăminte şi multe alte. Toate broşurile de pe site se actualizează zilnic ca să fie informaţia pe site mereu actuală.

 • Cum să găsesc broşura căutată?

Ca să găsiţi cel mai repede şi uşor broşura sau catalogul căutate folosiţi motorul de căutare în parea de sus al site-ului. În afara de motorul de căutare puteţi folosi şi meniul cu categorii de pe site care este selectat cu grijă ca să fie cât se poate de scurt şi concret. După ce selectaţi categoria magazinului dumneavoastră, alegeţi magazinul pe care îl căutaţi, şi veţi găsi broşura actuală în acest moment. Alta opţiune este să folosite harta site-ului.

 • Există vreo taxă pentru folosirea site-ului Ofertolino.ro?

Folosirea site-ului Ofertolino.ro este şi va fi întotdeauna gratuită!

 • Sunt proprietar de magazin şi vreau să adaug broşura mea la Ofertolino.ro. Cum să fac acest lucru?

Ca să adăugaţi magazinul sau broşura dumneavoastră, vă rugăm să vizitaţi pagina „Adaugă un magazin”..

 • Cum să intru în contact cu echipa site-ului Ofertolino.ro?

Ca să intraţi în legătura cu noi, vă rugăm să vizitaţi pagina „Contacte”

 • Cum arată profilul meu pe Ofertolino.ro?

O dată cu înregistrarea pe platforma Ofertolino.ro, te vei bucura de multe beneficii, pe care nu le oferim utilizatorilor fără un profil înregistrat. Pentru a transforma experienţa ta de utilizator într-una plăcută şi facilă, poţi să efectuezi următoarele operaţiuni în contul tău:

 1. Să creezi un cont, utilizând datele personale actualizate;
 2. Să setezi datele de autentificare personalizate în meniul “Setări de securitate”, aflat pe partea stângă a profilului tău ;
 3. Să-ţi introduci adresa de e-mail. Din motive de securitate, va trebui să defineşti şi o parolă personalizată;  
 4. După salvarea noii adrese de e-mail, vei primi instrucţiuni pentru confirmarea schimbărilor efectuate.
 • Cum să te înregistrezi?

Pasul 1:

Pe partea superioară a site-ului vei găsi meniul „Profilul meu”. După ce dai click pe ea, vei putea completa formularul de înregistrare.

Ai la dispoziţie două posibilităţi din care poţi alege - să te înregistrezi cu ajutorul adresei de e-mail, sau prin contul de Facebook. Pe parcursul completării formularului, vei primi instrucţiuni despre ce informaţii trebuie să furnizezi şi de ce sunt importante acele informaţii, în scopul de a te servi în cel mai util şi informativ mod posibil. După completarea datelor cerute, trebuie să dai click pe butonul de înregistrare.  

Pasul 2:

Pentru noi este foarte importantă protecţia datelor tale personale, astfel încât nimeni să nu acceseze aceste date în mod neautorizat.  În acest scop, solicităm o a doua confirmare prin e-mail, pentru a ne asigura că tu personal ai solicitat înregistrarea acelui profil de utilizator. De aceea, îţi vom trimite un mesaj (pe adresa de e-mail specificată), pe care va trebui să-l confirmi în termen de 24 de ore. În cazul în care expiră linkul de activare, poţi completa din nou formularul pentru a solicita o nouă înregistrare.

 • Cum să recuperez parola uitată?

Dacă ţi-ai uitat parola, selectează opţiunea „Parolă uitată” în prima fereastră destinată autentificării în contul tău. Astfel, îţi vom trimite un e-mail cu instrucţiuni legate de blocarea accesului la contul tău şi schimbarea parolei, instrucţiuni pe care trebuie să le urmezi.

Prin accesarea linkului din e-mail, vei putea schimba parola şi să-ţi accesezi profilul de utilizator.

 • Schimbarea adresei de e-mail aferente contului de utilizator

Pentru achimbarea adresei de e-mail, trebuie urmaţi următorii paşi:

- Autentifică-te în cont cu datele actuale;

- Accesează submeniul „Setări de securitate” - îl vei găsi pe partea stângă a profilului tău;

- Introdu noua adresă de e-mail. Pentru siguranţă, trebuie să-ţi introduci şi parola;

- După salvarea noii adrese de e-mail, vei primi instrucţiuni pentru confirmarea schimbărilor efectuate.

 • Datele mele personale sunt protejate?

Accesul la contul tău personal este limitat la o parolă individuală, cunoscută doar de tine. Toate datele cu carecter personal divulgate site-ului Ofertolino.ro, sunt confidenţiale şi păstrate respectând prevederile referitoare la protecţia datelor cu caracter personal.

 • Este obligatorie crearea unui profil pentru utilizarea site-ului Ofertolino.ro?

Pentru răsfoirea cataloagelor de pe website, nu este obligatorie înregistrarea şi crearea unui profil. Poţi răsfoi  broşurile, cataloagele, ofertele speciale şi reducerile fără să te înregistrezi, totuşi crearea unui profil îţi oferă oportunitatea de a te bucura de următoarele funcţionalităţi suplimentare:

 1. Salvarea mărcilor preferate în profilul tău;
 2. Notificări;
 3. Crearea unei liste de cumpărături
 • Cum pot dezactiva contul personal?

Dacă doreşti ca datele personale să fie şterse de pe sistemul nostru, poţi accesa setările contului tăi şi alege opţiune de dezactivare a contului. În termen de 30 de zile, datele tale personale vor fi şterse complet din sistemul nostru.  

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord