Acest site foloseşte "cookie-uri" pentru a servi mai bine vizitatorii Aflați mai multe

cover

Toate magazinele cora România

Introduceți orașul și se vor întâlni oferte de cora din apropierea ta

Grupul Louis Delhaize are o istorie impresionanta, inceputa in anul 1850 de Louis Delhaize, unul dintre cei trei fii ai negustorului belgian de vinuri Jaques Delhaize. La inceputul secolului XX, doi dintre mostenitorii lui Louis Delhaize au trecut frontiera in Franta si au inceput aici afaceri diferite, care ulterior s-au apropiat si s-au transformat in ceea ce inseamna astazi grupul Louis Delhaize. Primele hipermarketuri cora au fost deschise in Franta si in Belgia in anul 1970. In prezent, grupul are cateva zeci de hipermarketuri in Franta, Belgia, Luxemburg si Romania.

cora Romania este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piata romaneasca din 2003, grupul opereaza in prezent 11 hipermarketuri: 4 in Bucuresti (Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza si Alexandriei), 2 in Constanta (Bratianu si City Park) si cate unul in Cluj-Napoca, Drobeta, Baia Mare, Bacau si Ploiesti.

In 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania. Astazi, reteaua punctelor coraDrive functioneaza  la nivelul celor patru magazine din Capitala. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil, in afara de Bucuresti, in orasele Constanta, Cluj, Bacau si Ploiesti, oferind consumatorilor posibilitatea sa comande produsele preferate nu doar de pe computer, ci si de pe telefonul mobil sau tableta. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, carora le ofera produse si servicii de calitate, la preturi accesibile.

Arată mai mult...
Hey! Abia am publicat noul catalog (brandName). Vizualizaţi catalogul AICI şi economisiţi bani!